Παρασκευή 31 Ιουλίου Full Moon Bolivar Party, τί καλύτερο από ένα ολονύχτιο beach party και τον βασιλιά της electro swing Max The Sax από Parov Stelar.

Max The Sax
Το σαξόφωνο (aka Markus Ecklmayr) εντυπωσιάζει πάντα με το εκρηκτικό του παίξιμο, συνδυάζοντας την jazz swing και ηλεκτρονική club μουσική. Οι εκκεντρικές εμφανίσεις του με το σαξόφωνο να αλωνίζει το stage και τα ρυθμικό groove του Flo Kasper στα Drums, αλληλεπιδρούν με το πλήθος προσφέροντας μία παράσταση υψηλού επιπέδου. Απίστευτο δέσιμο, feeling και ταχύτητα από όλους που το μεταφέρουν στο πλήθος, δίνοντας τόνους χαράς και διασκέδασης και χορού μέχρι τελικής πτώσεως, υπό τους ήχους της electro jazz swing.

max the sax bolivar

Ώρα: 21:00
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Τιμή εισόδου: 5€
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία παραλιακής 3η Καλαμακίου
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684

Μπορείτε να ενημερωθείτε και από το αντίστοιχο event.

*Για τους αναγνώστες μας εξασφαλίσαμε 2 διπλές προσκλήσεις για δωρεάν είσοδο. Για να συμμετέχετε στην κλήρωση, μπείτε στη fanpage μας στο facebook και αναζητήστε την αντίστοιχη ανάρτηση ή στείλτε mail στο info@3pointmagazine.gr, με θέμα «Fullmoon Party με Max the Sax @ Bolivar Brach Bar- κλήρωση». Οι νικητές θα ανακοινωθούν μέχρι την Παρασκευή το πρωί.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X