Η Γάζα φλέγεται

Με καταστολή και αίμα βάφονται τα εγκαίνια της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ. Πάνω από 49 είναι οι νεκροί που συνεχώς αυξάνονται στα σύνορα της Γάζας σήμερα και χιλιάδες οι τραυματίες. Οι ισραηλινοί ελεύθεροι σκοπευτές συνεχίζουν να πυροβολούν με αληθινά πυρά άοπλους Παλαιστίνιους διαδηλωτές. Πρόκειται για μια απερίγραπτη σφαγή.

Το υπουργείο Υγείας στη Γάζα σημειώνει ότι μεταξύ των νεκρών της Δευτέρας βρίσκεται ένας 14χρονος, ενώ κάνει λόγο για 1700 τραυματίες από τις σφαίρες των ισραηλινών δυνάμεων.

Απεγνωσμένη είναι έκκληση ΟΗΕ προς Ισραήλ: “Μην πυροβολείτε τους διαδηλωτές στη Γάζα”.

Διάβασε ακόμη:

Αιματοβαμμένα εγκαίνια της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X