Παρά την χτεσινή απαγόρευση κυκλοφορίας στη Βρετανία την οποία ανακοίνωσε ο Μπόρις Τζόνσον με διάγγελμά του, σήμερα η εικόνα στο Λονδίνο ήταν εξοργιστική με το μετρό και το τρένο να είναι ασφυκτικά γεμάτα από κόσμο που έπρεπε να πάει στις δουλειές του.

Εργαζόμενοι και εργάτες φαίνονται στις εικόνες που μεταδόθηκαν το πρωί στοιβαγμένοι σε μετρό και τρένο. Βιομηχανίες και εργοστάσια λειτουργούν ακόμα αναγκάζοντας πολλούς να ρισκάρουν την ζωή τους στις μετακινήσεις.

Ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν απηύθυνε έκκληση στους εργοδότες να αφήσουν το προσωπικό τους να εργάζεται από το σπίτι και να πηγαίνουν στην δουλειά τους μόνο αν είναι απολύτως απαραίτητο.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]