Η ιστορική συγκέντρωση της 7ης Οκτωβρίου έξω από το Εφετείο, ημέρα που ανακοινώθηκε η ενοχή των Χρυσαυγιτών, είναι η αιτία κατά τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη της σημερινής εκτόξευσης των κρουσμάτων. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε πριν 14 ημέρες, άρα “αυτό φταίει”.

“Χιλιάδες κόσμου, ο ένας πάνω στον άλλο και οι περισσότεροι δεν φορούσαν μάσκες” σχολίασε ο υπουργός με τον Νίκο Ευαγγελάτο σε μια προσπάθεια να “το παίξει”αντιφασίστας να υπερασπίζεται το ευγενές του σκοπού της συγκέντρωσης.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής έκανε αναφορά στον συνωστισμό που παρατηρείται καθημερινά στα μέσα μαζικής μεταφοράς για να λάβει την “αποστομωτική” απάντηση του υπουργού πως στα ΜΜΜ έχουν ληφθεί πάρα πολλά μέτρα. “Και περισσότερα λεωφορεία έχουνε μπει, και την τηλεργασία ψηφίσαμε, και διακεκομμένα ωράρια κάναμε. Κάθε είδους μέτρο που μπορούσε ανθρώπινα να ληφθεί για να μειωθεί ο συνωστισμός, έχει ληφθεί”.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια