Συγκεκριμένα, την απελευθέρωση των έγκλειστων σχεδιάζει η τοπική κυβέρνηση στη Βεστφαλία, σε μία προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει το Reuters, το διάταγμα της περιφερειακής κυβέρνησης αφορά τους φυλακισμένους με εναπομένουσα φυλάκιση έως 18 μήνες.

Την είδηση γνωστοποίησε μέσω του Focus ο αρμόδιος υπουργός δικαιοσύνης ο οποίος απέκλεισε ρητά την απελευθέρωση οποιωνδήποτε παραβατών για εγκλήματα σεξουαλικής φύσης.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ ο αριθμός των θυμάτων της πανδημίας του κορωνοϊού στη Γερμανία αυξήθηκε κατά 36 και έφθασε τους 149 νεκρούς συνολικά.   Αύξηση σημειώθηκε και στον αριθμό των κρουσμάτων που έχουν διαγνωστεί στη χώρα καθώς προστέθηκαν άλλα 4.191 και το σύνολό τους ανέρχεται πλέον σε 31.554.

Πηγή: lifo.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια