Αυτό που συνέβη σε σούπερ μάρκετ του Οχάιο, δεν είναι πρωτοφανές. Να εμφανίζεται ο λευκός ρατσιστής όλο τουπέ και τσαμπουκά και να βρίζει έναν μαύρο, αλλά όταν αρχίζουν να πέφτουν οι πρώτες ψιλές, εκείνος να κλαίει και να εκλιπαρεί για έλεος. Αυτή είναι μια συνήθης τακτική των ρατσιστών και των ακροδεξιών. Να προκαλούν και μετά να ζητάνε έλεος. Θυμηθείτε εξάλλου τα «παιδιά» της Χρυσής Αυγής πως ήταν όταν εγκληματούσαν και πως κάθοντουσαν σούζα στο δικαστήριο.

Στο Οχάιο λοιπόν ένας λευκός άρχισε να βρίζει έναν μαύρο. Επι 45 δευτερόλεπτα τον αποκαλούσε υποτιμητικά «νέγρο» και μετά ζητούσε έλεος. Μάλιστα ο μαύρος που τον ανέχτηκε και πολύ μάλιστα του έσπασε στο πρόσωπο ένα κουτί μπύρας.

*Από τον Ημεροδρόμο

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια