Τη δέσμευση ότι θα φυτεύονται τρεις χιλιάδες δέντρα κάθε φορά που κερδίζει η Άρσεναλ, ανακοίνωσε ο παίκτης της Έκτος Μπεγερίν, σε μια προσπάθεια να συμβάλλει κι ο ίδιος από την πλευρά στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

“Για κάθε παιχνίδι που κερδίζουμε αυτή τη σεζόν θα φυτεύω 3.000 δέντρα για να βοηθήσω στην καταπολέμηση των εκπομπών άνθρακα”, σημείωσε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής στο Twitter.

Χτες, ελάχιστη ώρα, μετά τη νίκη της Άρσεναλ επί της Σαουθάμπτον εκτός έδρας, την πρώτη επιτυχία της ομάδας από τη στιγμή που ανακοίνωσε τη δέσμευσή του, επανήλθε με νέο tweet, ένα gif που δείχνει δύο χέρια να βγάζουν ένα μικρό δέντρο απ’ το γλαστράκι της και να το φυτεύουν.

 

Σημειώνεται ότι στο παρελθόν ο Μπεγερίν έχει μιλήσει ξανά για την ανάγκη να γίνουν δράσεις που θα αποτρέψουν την κλιματική αλλαγή, καλώντας τους συναδέλφους του να μη χρησιμοποιούν τους λογαριασμούς τους στα social media μόνο για να επιδείξουν τα αυτοκίνητά τους.

O Έκτορ Μπεγερίν της Άρσεναλ καλεί τους ποδοσφαιριστές να μιλήσουν για το περιβάλλον

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια