Όταν επιβλήθηκε η καραντίνα σε όλο τον κόσμο λόω κορωνοϊού μια 89χρονη γιαγιά που ζει μόνη της στο Σικάγο, έβαλε μπροστά τη ραπτομηχανή της και άρχισε να ράβει μάσκες.

Το μόνο που ήθελε ήταν να προστατεύσει τα μέλη της οικογένειάς της. Αφού βρήκε όσο ύφασμα μπορούσε, η Τερέζα Πρόβο,  άρχισε να ράβει τη μια μάσκα μετά την άλλη.

Έραψε πάνω απο 50 μάσκες τις οποίες έστειλε σε όλο το Σικάγο, το Ουισκόνσιν, τη Φλόριντα, τη Μινεσότα και την Καλιφόρνια, στις περιοχές δηλαδή όπου ζουν παιδιά, εγγόνια και λοιποί συγγενεις.

Κάθε μάσκα ηταν διαφορετική και η γιαγια χρησιμοποίησε ύφασμα με τις αγαπημένες τους αθλητικές ομάδες, όπως Chicago Cubs ή Blackhawks, ενώ σε άλλες ήταν γραμμένες απο την ίδια ευχές και σημειώσεις.

Όλο το διάστημα που η γιαγιά έραβε μάσκες, δεν άκουγε τίποτε άλλο εκτός απο Beatles.

Ισως, ποιος ξέρει, στην εποχή που η θρυλική μπάντα μεσουρανούσε η 89χρονη σήμερα Τερέζα να ήταν groupie…
Όταν επιβλήθηκε η καραντίνα σε όλο τον κόσμο λόω κορονοϊού μια 89χρονη γιαγιά που ζει μόνη της στο Σικάγο, έβαλε μπροστά τη ραπτομηχανή της και άρχισε να ράβει μάσκες.

Πηγή: news247

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X