Ο αστέρας των Μπακς ανακοίνωσε πως αυτός και η οικογένειά του θα δωρίσουν 100.000 δολάρια στους εργαζομένους του γηπέδου της ομάδας, σε μία δύσκολη στιγμή για τους ανθρώπους αυτούς, καθώς το ΝΒΑ έχει αναβληθεί τουλάχιστον για έναν μήνα και πρόκειται να στερηθούν το μεροκάματό τους.

Ο Έλληνας σούπερσταρ ακολούθησε το παράδειγμα του Κέβιν Λαβ, που έκανε το ίδιο νωρίτερα, προσφέροντας το ίδιο ποσό στο προσωπικό του γηπέδου των Καβαλίερς.

”Είναι μεγαλύτερο από το μπάσκετ! Και κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής, θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου, της οικογένειάς μου και των συμπαικτών μου. Εγώ και η οικογένειά μου δωρίζουμε 100.000 δολάρια στους εργαζομένους του Fiserv Forum. Μπορούμε να το ξεπεράσουμε όλο αυτό μαζί!”, ήταν το μήνυμα του MVP.

https://twitter.com/Giannis_An34/status/1238538481535791106

Eurohoops

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια