Εκατοντάδες, σε κάποιες περιπτώσεις και χιλιάδες, κυρίως ακροδεξιοί οπαδοί του προέδρου Τραμπ στος ΗΠΑ κατέβηκαν στους δρόμους στις ΗΠΑ ζητώντας άμεση άρση των μέτρων καραντίνας που έχουν επιβληθεί.

Σε μία από αυτές τις πορείες βρέθηκε και η φωτορεπόρτερ Άλισον ΜακΛάραν, η οποία κατέγραψε μια συγκλονιστική εικόνα.

Το προσωπικό νοσοκομείων του Ντένβερ πραγματοποίησε αντιδιαδήλωση μπλοκάροντας την πορεία των διαδηλωτών που κινούνταν με τα αυτοκίνητά τους.

Γιατρός Ντένβερ

Στο Ντένβερ λοιπόν εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από το Καπιτώλιο της πολιτείας για να ζητήσουν την άρση του lockdown στο Κολοράντο. Την ίδια ώρα, μέλη του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού φορώντας μάσκες και ιατρικές ποδιές στέκονταν στις διασταυρώσεις.

Υπενθυμίζεται πως ο αριθμός των θανάτων εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στις ΗΠΑ αυξήθηκε κατά σχεδόν 2.000 το προηγούμενο 24ωρο και έφθασε συνολικά τους 4.661 ως το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώνει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια