Συγγενείς και φίλοι του εκλιπόντος κάνουν αναφορές για πιθανότητα ιατρικού λάθους στην περίπτωση του Γιώργου Κοτανίδη.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, ο Παναγιώτης Στάθης, Διοικητής της πρώτης Υγειονομικής Περιφέρειας, επεσήμανε ότι διετάχθη ΕΔΕ ούτως ώστε να ελεγχθεί η ιατρική εξέλιξη και να βρεθεί το υλικό για τον τρόπο με τον οποίον το ιατρικό προσωπικό του «Γεννηματάς» χειρίστηκε την κατάσταση του ηθοποιού, ο οποίος απεβίωσε στις 28 Ιανουαρίου, σε ηλικία 74 ετών. Το πόρισμα για την έρευνα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του γνωστού ηθοποιού θα βγει εντός των επομένων ημερών

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια