Θα περιμένουμε από τον κ. Χαρδαλιά και την ΕΛΑΣ που μοιράζει πρόστιμα στους πολίτες να επέμβουν, αλλά μάλλον θα αποστρέψουν το βλέμμα από τα παραπτώματα των στελεχών της Ν.Δ. όπως έπραξαν και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη «συναυλία» της Πρωτοψάλτη.

Προκλητικά, τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι πολίτες είναι πιστοί στα μέτρα ασφαλείας τηρώντας τα με ευλάβεια ακόμα και το Πάσχα, ο σύμβουλος της παράταξης του Θ. Ρούσση έκανε live μετάδοση στο Facebook.

Στο γλέντι ήταν περίπου 30 άτομα αρκετοί μέλη του Δημοτικού Συμβουλίοιυ, στελέχη της Τ.Ο. Ν.Δ. και της νομαρχιακής επιτροπής της Ν.Δ. στην Β. Αττική, ενώ παρών ήταν και ο «γαλάζιος» δήμαρχος Σχηματαρίου – Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας.

Σύμφωνα με το Documento o Θωμάς Ρούσσης ισχυρίστηκε ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο ήταν από περσινό γλέντι που έγινε στο σπίτι του. Όμως όπως αποκαλύπτει το ίδιο ρεπορτάζ πέρσι ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, ήταν η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των ψηφοδελτίων των παρατάξεων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Έτσι, ανάρτηση τον απεικονίζει να καταθέτει στις 5 Μαΐου του 2019 τα ψηφοδέλτια της παράταξής του στην Ευελπίδων, ενώ το ίδιο βράδυ ακολούθησε εκδήλωση στο εκλογικό του κέντρο.

ΑΥΓΗ

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια