Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν εικόνες και βίντεο από το 5ο Γυμνάσιο Αλίμου, όπου γονείς προσπάθησαν χρησιμοποιώντας βία να σπάσουν την κατάληψη που πραγματοποιούν οι μαθητές διαμαρτυρόμενοι για το συνωστισμό στις τάξεις τους.

Οι “αγανακτισμένοι” γονείς δοκίμασαν να αφαιρέσουν τους κάδους και τα σίδερα που είχαν τοποθετήσει οι μαθητές στην είσοδο του σχολείου σπρώχνοντάς τους, την ώρα που τα παιδιά προσπαθούσαν να τα κρατήσουν στη θέση τους. Όπως δείχνουν φωτογραφίες, προκλήθηκαν μώλωπες και εκδορές από την αχρείαστη βία των γονέων.

Εικόνες ΣΟΚ από σχολείο της Αθήνας!Ξυλοδαρμός μαθητών από "αγανακτισμένους" γονείς που προσπαθούν να σπάσουν την…

Gepostet von Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη am Freitag, 25. September 2020

Παρά την “παθιασμένη” τους προσπάθεια οι γονείς δεν κατάφεραν να σπάσουν την κατάληψη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το απόγευμα εκπρόσωποι από τις σχολικές μονάδες που είναι υπό κατάληψη θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο Αλίμου ώστε να βρεθεί μία λύση.

Οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου προχώρησαν σε κατάληψη γιατί είναι υποχρεωμένοι να κάνουν μάθημα σε τάξεις 25 ατόμων.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια