Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Kiko Navarro

OPENING PARTY

 Σάββατο 23 Μαΐου και το Bolivar Beach Bar επιστρέφει για 11η χρονιά, με ένα μοναδικό party για να εγκαινιάσει την καλοκαιρινή περίοδο.

Το Βolivar Beach Bar καλωσορίζει τον Μάιο με ξεχωριστό καλεσμένο στα Deck’s του, έναν από τους μεγαλύτερους και πλέον αγαπητούς στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο Dj/producer, της παγκόσμιας ηλεκτρονικής χορευτικής σκηνής, για ένα μοναδικό show.

Καυτός καλεσμένος, ο Ισπανός Super star των Deck’s Kiko Navarro. Το Dj set του θα μας μείνει αξέχαστο, καθώς συνδυάζει άψογα διαφορετικές μουσικές τάσεις deep house, garage, underground, latin, afro, disco, σε νέες κυκλοφορίες μαζί με Old School και Dance Floor Classics. Η εξέλιξη του set του περιλαμβάνει ακούσματα και πάντα βρίσκεται στην αναζήτηση του καλύτερου ήχου που θα κάνει το πλήθος να χορεύει για ώρες.

    Ο Kiko Navarro επιστρέφει για ένα εκπληκτικό dj set στο Bolivar Beach Bar.

U R ALL INVITED

kiko bolivar 2

Ώρα: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 10€ με απλό ποτό ή μπύρα (cocktails και special drinks + 2€)
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία παραλιακής στάση «3η Καλαμακίου»
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684

Με την υποστήριξη του 3pointmagazine.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια