Η Αντζελίνα Φρίντμαν επιβίωσε από τον καρκίνο, από εσωτερική αιμορραγία, αποβολές και από όχι μία αλλά δύο πανδημίες. Πριν από 101 χρόνια γεννήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας της ισπανικής γρίπης του 1918 και σήμερα κατάφερε να βγει αλώβητη και από την πανδημία του νέου κορωνοϊού.

Η υπεραιωνόβια γυναίκα, που ζει σε γηροκομείο στις ΗΠΑ, γεννήθηκε το 1918 σε ένα πλοίο που μετέφερε μετανάστες από την Ιταλία στη Νέα Υόρκη. «Η μητέρα της πέθανε στη γέννα και τη φρόντισαν οι δύο αδελφές της που ήταν κι αυτές στο πλοίο», αναφέρει η κόρη της ηλικιωμένης.

Η κ. Φρίντμαν, καρκινοπαθής εκτός των άλλων, διαγνώστηκε με κορονοϊό στις 21 Μαρτίου, όταν μετέβη σε νοσοκομείο για μια μικροεπέμβαση. Αφού εμφάνιζε πυρετό για αρκετές εβδομάδες, η γυναίκα βγήκε αρνητική στο τεστ για κορονοϊό, στις 20 Απριλίου, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο WPIX-TV.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας η ισπανική γρίπη μόλυνε περίπου το 1/3 του τότε παγκόσμιου πληθυσμού και κόστισε τη ζωή σε σχεδόν 50 εκατομμύρια ανθρώπους.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια