Αμετανόητος εμφανίζεται ο 31χρονος Δ.Ρ. δράστης του διπλού φονικού στην Μακρινίτσα Πηλίου, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα thenewspaper.gr, ενώ αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη γιατί δεν είχε κάνει κάτι τόσο κακό.

Για αύριο Δευτέρα είναι προγραμματισμένος ο διορισμός πραγματογνώμονα, προκειμένου να αποφανθεί αν ο 31χρονος δράστης, που έστειλε με τις μαχαιριές του στον τάφο δύο αδέρφια, είχε συνείδηση των πράξεών του. Αυτό θα κρίνει και αν θα προφυλακιστεί στις Φυλακές Κορυδαλλού ή στο Ψυχιατρείο των Φυλακών.

Παράλληλα, ο δικηγόρος του 31χρονου ζήτησε την παρακολούθηση του δράστη από ειδικούς και τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρικό πρόγραμμα, ενώ υποστήριξε ότι ο πελάτης του ενώπιον του ανακριτή δεν είχε συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει.

Όπως αποδεικνύεται πάντως, η υπόθεση αυτή αναδεικνύει όλο και πιο πολύ τη δεινή θέση, στην οποία θα βρεθούν οι διαζευγμένες μητέρες, με το νέο νομοσχέδιο για την υποχρεωτική συνεπιμέλεια, καθώς δεν προβλέπεται κανένας περιορισμός σε γονέα που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία.

«Η πεθερά μου φώναζε ότι θα με κλείσει στο ψυχιατρείο. Μετά δε θυμάμαι τι έγινε» δήλωσε ο δράστης, ο οποίος απ’ ότι φαίνεται προχώρησε σε αυτή την πράξη γιατί φοβόταν ότι δεν θα ξαναδεί το παιδί του: «φεύγοντας συνάντησα τον αδερφό της γυναίκας μου και τον έσπρωξα, αφού δε βρήκα το παιδί μου στο σπίτι».

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο φερόμενος ως δράστης συμπεριφερόταν βίαια στη σύζυγό του, αλλά και σε άλλα μέλη της οικογένειάς της, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η 28χρονη είχε ζητήσει να ληφθούν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, ωστόσο, δεν είχαν ακόμη εκδικαστεί.

Με πληροφορίες από rosa.gr και thenewspaper.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια