Καλοκαίρι και οι συναυλίες του Θανάση Παπακωνσταντίνου είναι η λατρεία που έγινε συνήθεια.

Η περιοδεία του ξεκίνησε από το θέατρο Βράχων, συνεχίζεται σε όλη την Ελλάδα με τις επόμενες προγραμματισμένες συναυλίες να είναι σε Πάτρα (8/6), Λάρισα (16/6) και Θεσσαλονίκη (29/6).

Για τις συναυλίες και τις βραδιές που μας περιμένουν, πήραμε γεύση μέσα από τα μάτια της… Ματούλας Ζαμάνη. Παρακάτω ένα βίντεο με γέλιο, που μας κάνει από τη μία να νοσταλγούμε παλιότερες συναυλίες και από την άλλη να ανυπομονούμε για τις επόμενες.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια