Η 6η Μαΐου, αποτελεί κατά κάποιους μέρα ορόσημο για το μέλλον της Ελλάδας. Κατά κάποιους άλλους συνιστά ένα ακόμα περιττό σημείο αναφοράς. Κάθε επιλογή φυσικά, παρουσιάζει ξεχωριστές προεκτάσεις και κάθε άποψη οδηγεί σε μία από αυτές. Το 3pointmagazine με τη δική του φωνή και ματιά, έχει ετοιμάσει για σας μία σειρά θεμάτων και άρθρων γνώμης που σχετίζονται με την, κατά γενική ομολογία, πλέον σημαντική εκλογική αναμέτρηση της χώρας από το 1974 και έπειτα. Παρακάτω μπορείτε με ένα… κλικ, να μεταφερθείτε σε όποιο θέμα επιθυμείτε και να προχωρήσετε στα δικά σας συμπεράσματα.

 Σχολιασμός

 

*Αποχή=συνενοχή (;) της Κατερίνας Καραβία

*Η αληθινή φωνή της Νεολαίας της Χριστιάνας Βουκελάτου

*Από την πυρά, στην κατάκτηση! του Κώστα Παπαντωνίου

*Θα ‘ρθει ο καιρός, που θα αλλάξουν τα πράγματα της Μαρίας Πακτίτη

*Θα δείξει η Ελλάδα τον δρόμο και πάλι; της Σοφιάννας Μπονοβόλια

 Θέματα -Αφιερώματα

 

*Βία, νοθεία και ιθαγένεια

*Τα αξιοπερίεργα κόμματα των εκλογών 

*Οι εκλογικές αναμετρήσεις από το 1974 και έπειτα 

*Τέχνη vs Κόμματα

*Λήθη σήμανες τέλος!

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X