Το Σάββατο 25 Ιουλίου (18.00 – 22.00) σας προσκαλούμε στο καλοκαιρινό μπαζάρ του HUMBA! που θα διεξαχθεί στην έδρα μας, στο Εργαστήρι Κοινωνικών και Πολιτιστικών Μελετών (Χαρ. Τρικούπη 65).

Θα έχουμε από ΟΛΑ τα καλά! Αρχικά, όλα τα τεύχη από το 10ο μέχρι και το τρέχον επετειακό διπλό. Αρκετά από αυτά τα τεύχη εξαντλούνται οπότε σπεύστε!

Δεύτερον κυρίες και κύριοι, θα έχουμε το φετινό μας επετειακό t-shirt (από όλα τα μεγέθη). Πολύ λίγα κομμάτια, οπότε, σπεύστε, ξανά!

Επίσης, θα έχουμε περιορισμένα νούμερα και μεγέθη από παλιότερα T-SHIRT που έχουμε βγάλει (Λεβ Γιασίν – Beatles – Doctor J – Bobby Moore – boxing) και ελάχιστα κομμάτια από το προ τριετίας φούτερ μας!

Όλα αυτά σε τιμές έκπληξη και συνοδεία παγωμένης μπίρας και υπέροχων μουσικών! Σας περιμένουμε!

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια