Η αστυνομία σταμάτησε με τη σύλληψη 12 διαδηλωτών τη διαμαρτυρία για την καταστροφή του περιβάλλοντος που πραγματοποιούσαν επί 32 ημέρες στο Σύνταγμα μέλη της ομάδας «Άγρυπνοι Πολίτες»Οι  κατηγορίες που τους αποδόθηκαν είναι απείθεια και παρακώλυση συγκοινωνιών.

Ένας από τους διαδηλωτές που συνελήφθη ο Μανώλης, μέσα από το αστυνομικό όχημα, στέλνει το δικό του μήνυμα.

Οι «Άγρυπνοι Πολίτες» συγκεντρώνονταν εδώ και ένα μήνα στις 9 το βράδυ μπροστά στη Βουλή και πραγματοποιούσαν ειρηνική, ολονύκτια διαμαρτυρία και συνελεύσεις πολιτών. Αίτημα τους ήταν η άμεση κατάργηση του νέου αντιπεριβαλλοντικού νόμου.

Η συγκέντρωση διαλύθηκε χθες το βράδυ από την επέμβαση της Αστυνομίας.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια