Η ποπ τραγουδίστρια Britney Spears έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με… επαναστατικό ύφος, προκαλώντας αίσθηση, ειδικά στην Αμερική, καθώς, μεταξύ άλλων, ζητάει αναδιανομή του παγκόσμιου πλούτου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ζοφερή οικονομική κατάσταση που φέρνει η πανδημία του κορωνοϊού.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων εποχών της απομόνωσης, χρειάζεται να ”συνδεθούμε” περισσότερο από ποτέ. Τηλεφωνήστε στους αγαπημένους σας, γράψτε ψηφιακά γράμματα. Τεχνολογίες, όπως η ψηφιακή επικοινωνία, το streaming και το broadcasting, αποτελούν μέρος της συνεργασίας μας ως κοινότητα. 

Θα μάθουμε να φιλιόμαστε και να αγκαλιαζόμαστε μέσω των ”κυμάτων” του διαδικτύου. Θα ταΐζουμε ο ένας τον άλλον, θα γίνει αναδιανομή του πλούτου, θα απεργήσουμε. Θα αντιληφθούμε την ατομική μας αξία από το μέρος που έχουμε αναγκαστεί να μείνουμε. 

Η κοινωνία συνεχίζει να εξελίσσεται παρά τους τοίχους που μας περικλείουν. Μπορούμε να είμαστε ακόμα μαζί».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Communion goes beyond walls 🌹🌹🌹

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears) στις

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X