Δημοσιεύουμε από Το Μωβ:

Γράφει η Σίσσυ Βωβού
Το θέμα εντόπισε και πρότεινε η Δώρα Στυλιανίδου

31 Μαρτίου, στην εκπομπή της Θάλειας Ζαγναφέρη στην ΕΡΤ-3, μιλούσε από τη Γερμανία, με Σκάιπ, ο Βασίλης Βούλγαρης, δημοσιογράφος και εκδότης του Ευρωπολίτη.

Προς το τέλος του ρεπορτάζ του, είπε ότι έχουμε κι άλλα θέματα, έχουμε και την ενδοοικογενειακή βία. “Όχι, όχι, δεν τα θέλουμε αυτά”, τον έκοψε η δημοσιογράφος, που δουλεύει στη δημόσια τηλεόραση, την οποία πληρώνουν και βλέπουν γυναίκες και άντρες.

Το ιδιαίτερο και οξύτατο πρόβλημα της ενδοοικογενειακής βίας, που έχει έξαρση σε όλο τον κόσμο σε συνθήκες εγκλεισμού, που απασχολεί γυναικεία κινήματα και κυβερνήσεις, που πλήττει πολλές γυναίκες, που ευθύνεται ακόμα και για γυναικοκτονίες, το απορρίπτει η δημοσιογράφος, δεν τα θέλει αυτά.

Απαιτούμε την καταγγελία αυτής της συμπεριφοράς τόσο από τη διοίκηση της ΕΡΤ όσο και από τα συνδικαλιστικά όργανα των δημοσιογράφων. Η κυρία είναι απαράδεκτη.

Την ανταπόκριση του κ. Βούλγαρη τη βρίσκουμε στο λινκ, από το 1.43.00 λεπτό έως το 1.49.00, εδώ.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X