Την προσαγωγή δύο συνδικαλιστών στον κλάδο του φαρμάκου, επειδή πήγαν στην επιχείρηση “Βαϊράμογλου” στον Κολωνό που πραγματοποίησε έξι απολύσεις (οι δύο με έγκυους συζύγους) κι επιδίωξαν παρέμβαση κατήγγειλε σήμερα το πρωί κατά την κινητοποίηση εργαζομένων στον κλάδο του επισιτισμού ο Νίκος Παπαγεωργίου από το ΠΑΜΕ.

Πρόκειται για τους Στάθη Σταθουλόπουλο, πρόεδρο του κλαδικού Συνδικάτου Εργαζομένων Φαρμάκου Αττικής κα Γιάννη Βασιλό, γραμματέα του Συνδικάτου.

Ακολούθησε τηλεφωνική παρέμβαση στη ΓΑΔΑ και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, από τον Χρήστο Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του ΚΚΕ, ενώ για το θέμα τηλεφωνική παρέμβαση στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού έκανε και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, Γιώργος Μυλωνάς.

Αν και οι συνδικαλιστές αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι, το περιστατικό έρχεται να υπογραμμίσει περαιτέρω την αύξηση της της αστυνομικής αυθαιρεσίας, η οποία φαίνεται πλέον να επεκτείνεται και στους εργασιακούς χώρους.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια