Καταγγελίες δικαστικών υπαλλήλων στο documentonews.gr, για έκτροπα που σημειώνονται αυτή τη στιγμή από πλευράς αστυνομικών δυνάμεων στον προαύλιο χώρο των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Όπως μας κατήγγειλαν υπάλληλοι που υπηρετούν πάρα πολλά χρόνια στα δικαστήρια, αλλά και όπως διασταυρώσαμε και από άλλες πηγές, αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται αυτή την ώρα μέσα στην Ευελπίδων, χωρίς να έχει δημιουργηθεί κάποιο ιδιαίτερο ζήτημα, έριξαν εναντίον συγκεντρωμένων χειροβομβίδες κρότου – λάμψης.

Δεν έχει γίνει αυτό ξανά ποτέ μέσα στα δικαστήρια, τόνιζαν οι δικαστικοί υπάλληλοι. Σε ερώτηση, αν δημιουργήθηκαν επεισόδια που να δικαιολογούν τέτοια αντίδραση, με δεδομένο ότι ο χώρος είναι γεμάτος από πολίτες για διάφορες υποθέσεις, οι υπάλληλοι ξεκαθάριζαν πως όχι.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα στα δικαστήρια έχουν προσαχθεί για απολογία οι δύο συλληφθέντες το περασμένο Σάββατο, για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, ενώ την ίδια στιγμή έχει παραπεμφθεί στο αυτόφωρο, προκειμένου να δικαστεί, φοιτητής που συνελήφθη στα χθεσινά επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ.

Σε ένδειξη συμπαράστασης, έχουν συγκεντρωθεί φίλοι και αλληλέγγυοι.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια