Ετσι, το «Roads», η καταπληκτική αυτή εκπομπή που στα δύο τρέχοντα επεισόδια (την άλλη Δευτέρα το 2ο μέρος) ασχολείται με την Βηρυτό και τη μεγάλη έκρηξη που συνέβη εκεί το καλοκαίρι, με τίτλο «Λιβανος: Σε αναζήτηση ελπίδας», κόβεται. Τα δύο επεισόδια είναι τα τελευταία καθώς η ΕΡΤ την σταματά.

Η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε να μην ανανεώσει τη σύμβαση της εκπομπής χωρίς να δώσουν προς το παρόν λογαριασμό σε κανέναν. Άραγε θα μπουν στον κόπο αυτή τη φορά να δώσουν εξηγήσεις για το «κόψιμο» ή να θεωρηθεί αυτονόητος ο λόγος στο πλαίσιο της… τακτοποίησης που κάνει η κυβέρνηση;

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια