Για να μην δημιουργηθεί έλλειψη φρούτων και λαχανικών στη Γερμανία, οι υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης και Εσωτερικών συμφώνησαν να επιτρέψουν την είσοδο στη χώρα 80.000 εποχικών εργατών από το εξωτερικό τους επόμενους δυο μήνες.

Χθες, οι Γερμανοί αγρότες προειδοποίησαν ότι η απαγόρευση εισόδου των εποχικών εργατών -στο πλαίσιο των απαγορευτικών μέτρων και του κλεισίματος των συνόρων- θα έχει ως αποτέλεσμα άδεια ράφια και υψηλότερες τιμές για ορισμένα από τα προϊόντα τους.

Σύμφωνα με τα νέα σχέδια της κυβέρνησης, 40.000 μπορούν να μπουν στη χώρα τον Απρίλιο και άλλοι τόσοι τον Μάιο, σε ομάδες και μόνο αεροπορικώς. Για τις δυο πρώτες εβδομάδες της παραμονής τους στη χώρα, θα πρέπει να μένουν χωριστά από τους άλλους εργάτες και θα απαγορεύεται να φεύγουν από τον χώρο εργασίας τους.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια