Αλγεινές εντυπώσεις και αποστροφή προκαλεί το βίντεο με αστυνομικό των ΜΑΤ να αναφέρεται σε μέλος του Ρουβίκωνα που δεν βρίσκεται στη ζωή.

Σαν κοινός χούλιγκαν άνδρας των ΜΑΤ επιλέγει να «πικάρει» νεαρούς στην πλατεία των Εξαρχείων τα ξημερώματα του Σαββάτου, «αστειευόμενος» με τον θάνατο νεαρού μέλους της συλλογικότητας του Ρουβίκωνα.

Με την ατάκα «η γκόμενά σου σε έσφαξε Ρουβίκωνα», δυναμιτίζει το κλίμα, αναφερόμενος στον θάνατο μέλους της συλλογικότητας, ο οποίος αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια της συντρόφου του.

Το περιστατικό κατέγραψε πολίτης και το βίντεο διακινήθηκε σε σελίδες του αντιεξουσιαστικού χώρου.

*Από το alfavita.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια