Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο Σ. Πέτσας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την περαιτέρω άρση των μέτρων κυκλοφορίας των πολιτών λόγω της πανδημίας και των περιορισμών που είχαν επιβληθεί λόγω αυτής, επισημαίνοντας πως με τροπολογία που θα κατατεθεί εντός της Δευτέρας,  η κυβέρνηση δίνει άπλετο χώρο στους καταστηματάρχες για να αυξήσουν τα τραπεζοκαθίσματα τους στις πλατείες.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για τροπολογία που περνά τη Δευτέρα στη Βουλή και θα ισχύει μέχρι το τέλος του χρόνου, με την οποία δίνεται στους δήμους η δυνατότητα να αυξήσουν έως και 100% τους κοινόχρηστους χώρους στους οποίους αναπτύσσονται τραπεζοκαθίσματα και όπου αυτό δεν είναι δυνατόν να μειώνουν τα δημοτικά τέλη κατά 50%.

Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ, pressproject

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]