Η βουλευτής Αλεξάνδρια Οκάσιο-Κόρτεζ, η οποία έχει συχνά επικρίνει την ισραηλινή κυβέρνηση και έχει εκφράσει την υποστήριξή της προς τον παλαιστινιακό λαό, πήρε θέση τονίζοντας ότι «η άρνηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν να καταδικάσει τις ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές – και ο ισχυρισμός, αντίθετα, ότι το Ισραήλ ‘έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του’ – ενέχει τον κίνδυνο να ενθαρρύνει περαιτέρω τη βία». Η βουλευτής από το Μπρονξ συμπλήρωσε ακόμα ότι με τις δηλώσεις του ο Αμερικανός πρόεδρος «φέρνει στο περιθώριο του Παλαιστίνιους» και «υπονοεί ότι οι ΗΠΑ θα κάνουν τα στραβά μάτια στις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από το Ισραήλ. Είναι λάθος αυτό».

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια