Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο avgi.gr η βουλευτής της ΝΔ παρέμενε σε μπαρ στο Κολωνάκι μετά τα μεσάνυχτα παρά τα περιοριστικά μέτρα. Απαντούσε ειρωνικά σε άλλους θαμώνες.

Δεύτερο κρούσμα απειθαρχίας στους κανόνες μετά τον Κώστα Μπακογιάννη σημειώθηκε χτες από στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στο avgi.gr, απείθαρχη ήταν χτες το βράδυ η βουλευτής Α’ Αθήνας της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Συγκεκριμένα η βουλευτής έπινε το ποτό της σε μαγαζί στην Δεξαμενή στο Κολωνάκι. Οι σερβιτόροι ζήτησαν από τους θαμώνες να πληρώσουν και όταν έφτασε η ώρα 12, τους ζήτησαν να σηκωθούν από τα τραπέζια τους.

Όλοι το έπραξαν εκτός από την Όλγα Κεφαλογιάννη, που σύμφωνα με την καταγγελία, συνέχισε να πίνει αμέριμνη το ποτό της.

Κατά τις 00:10 της επισήμαναν ήπια πως ελπίζουν «ο νόμος να ισχύει για όλους, και για τους βουλευτές».

Εκείνη, μιλώντας -όπως μεταφέρθηκε στην Αυγή- σε υποτιμητικό τόνο, είπε «για ένα ποτό βγήκα». Θαμώνες απάντησαν «κι εμείς το ίδιο, αλλά φύγαμε στην ώρα μας». Και εκείνη συνέχισε στον ίδιο τόνο ρωτώντας τους αν φοράνε μάσκα και τους προέτρεπε να φύγουν.

Έπειτα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, αλλά η βουλευτής πρόλαβε και έφυγε από το μαγαζί.

Η ώρα ήταν 12:20.

Αλήθεια, εάν η αστυνομία έφτανε προτού φύγει η Όλγα Κεφαλογιάννη, τι θα συνέβαινε; Θα είχε επιβληθεί πρόστιμο στην επιχείρηση; Θα έμπαινε λουκέτο; Θα είχε επιβληθεί πρόστιμο και στην βουλευτή;

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια