Η οικογένεια του Θάνου Μικρούτσικου υλοποιεί μια ιδέα που σκεφτόταν καιρό ο αγαπημένος δημιουργός: να δώσει στον κόσμο την ευκαιρία να ακούσει το προσωπικό του αρχείο.

Και η οικογένειά του το κάνει πράξη και η αρχή δεν θα μπορούσε να γίνει με κανένα άλλο τραγούδι όπως το «Οι 7 νάνοι στο S-S Cyrenia».

Η πρώτη εκτέλεση του αγαπημένου τραγουδιού που σημάδεψε την πορεία του Θάνου Μικρούτσικου ελεύθερο προς όλους και όλες στο επίσημο κανάλι του στο youtube.

«Ο Θάνος το σκεφτότανε καιρό. Να κάνουμε ένα κανάλι και να ανοίξουμε την πόρτα στο αρχείο του. Και φυσικά το πρώτο κομμάτι δεν θα μπορούσε να είναι άλλο. Πρώτη φορά παρουσιάζει το τραγούδι που θα τον ακολουθεί για πάντα», με αυτή τη φράση η σελίδα του Θάνου Μικρούτσικου στο facebook ανακοινώνει αυτή την πρωτοβουλία που ήταν ιδέα του Θάνου.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X