Στη Δικαιοσύνη παραπέμφθηκε ένας 30χρονος ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό της υπαλλήλου του.

Η 21χρονη εργαζόμενη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα του το βράδυ της περασμένης Κυριακής, εντός του βενζινάδικου που βρίσκεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη, και ότι ο ίδιος στη συνέχεια την απείλησε προκειμένου να μην μιλήσει.

Ακολούθησε η σύλληψή του με την αυτόφωρη διαδικασία και η παραπομπή του σε απολογία από τον εισαγγελέα σε ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο, ο ίδιος φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια