Αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί από το Νιού Τζέρσει των ΗΠΑ μετά από τηλεφώνημα από το προσωπικό γηροκομείου για ύπαρξη σορών στο ίδρυμα.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο Κέντρο Andac Subacute and Rehabilitation Center, έναν από τους μεγαλύτερους οίκους ευγηρίας, αφού τους είπαν ότι ένα πτώμα βρισκόταν στο υπόστεγο του γηροκομείου.

Μετά από έρευνα, εντόπισαν 17 σορούς μέσα σε πρόχειρο νεκροτομείο που προοριζόταν για τέσσερα άτομα το πολύ, όπως αναφέρουν οι New York Times.

Δεκατρείς από τις σορούς μεταφέρθηκαν με ψυκτικό φορτηγό σε νοσοκομείο σε κοντινή πόλη, σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ γραφείο τελετών αναμένεται να αναλάβει τα άλλα τέσσερα.

Οι οίκοι ευγηρίας φιλοξενούν, ένα πολύ ευαίσθητο κομμάτι του πληθυσμού το οποίο έχει χτυπηθεί βάναυσα από τον κοροναϊό στις ΗΠΑ, την ώρα που ο συνολικός αριθμός των νεκρών στη χώρα να πλησιάζει τις 30.000. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν ο κορονοϊός είναι υπαίτιος για τον θάνατο των 17 αυτών ατόμων. Αυτό είναι κάτι που εξετάζεται.

Πηγή:BBC

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια