Λόγω της πανδημίας και σύμφωνα με το CBS, ο φετινός Μάρτιος ήταν ο πρώτος Μάρτιος τα τελευταία είκοσι χρόνια που δεν σημειώθηκε περιστατικό πυροβολισμών σε σχολείο στην Αμερική, καθώς αυτά παραμένον κλειστά. Οι μαθητές στην Αμερική κάνουν online μαθήματα εδώ και ένα μήνα καθώς λόγω του νέου κορωνοϊού τα σχολεία ήταν τα πρώτα που έκλεισαν. Έτσι από τι φαίνεται οι μαθητές δεν έμειναν ασφαλείς μόνο από τον νέο ιό αλλά και τα καθημερινά περιστατικά πυροβολισμών σε σχολεία που σημειώνονται στην Αμερική εξαιτίας της οπλοχρησίας.

Την τελευταία φορά που ο Μάρτιος δεν είχε περιστατικό πυροβολισμό σε κάποια αμερικανικό σχολείο ήταν το…2002!!

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια