Ένας υπάλληλος στα Starbucks στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ συνελήφθη καθώς βρέθηκε να φτύνει κατ’ επανάληψη σε ροφήματα αστυνομικών.

Ο 21χρονος Κέβιν Τρέζο  από το Γουέστγουντ, συνελήφθη τη Δευτέρα όταν εθεάθη να φτύνει σε καφέδες αστυνομικών και αντιμετωπίζει πολλές κατηγορίες συμπεριλαμβανομένης της απόπειρας πρόκλησης σωματικής βλάβης, ιδίως εν μέσω περιόδου πανδημίας.

Δεν είναι σαφές ακόμη εδώ και πόσο καιρό έφτυνε σε ροφήματα αστυνομικών ή πόσα άτομα έχουν επηρεαστεί από τις πράξεις του.

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι ο υπάλληλος απολύθηκε. Ακόμη αναμένεται να υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών στο Νιου Τζέρσεϊ έκανε ανάρτηση στο Twitter και έγραψε το εξής: Κάθε φορά που νομίζω ότι ως κοινωνία φτάσαμε στον πάτο υπάρχει κάποιο νέο περιστατικό. Οι αξιωματικοί ρισκάρουν καθημερινά τις ζωές τους, δεν θα έπρεπε άλλο ένα ρίσκο να το παίρνουν πίνοντας καφέ”.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια