Η Katie Porter, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων, εξασφάλισε να γίνεται δωρεάν το τεστ για τον κορωνοϊό για όλους τους Αμερικανούς.  Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της, το τεστ θα κοστίσει σε έναν πολίτη τουλάχιστον 1,331 δολάρια! Ποσό αδύνατο να πληρωθεί από έναν μέσο Αμερικανό. Έτσι πίεσε ένα μέλος της διοίκησης να δεσμευτεί ότι θα κάνει όλες τις δοκιμές αμέσως δωρεάν και το πέτυχε.

Αυτούς τους βουλευτές θέλουμε.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια