Ένορκη διοικητική εξέταση διέταξε η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης μετά την καταγγελία ενός 38χρονου από το Ηράκλειο, ότι ξυλοκοπήθηκε αναίτια από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, γιατί τον πέρασαν για Πακιστανό.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ηρακλείου με κατηγορίες όπως απείθεια, αντίσταση κατά της αρχής και απειλή, τις οποίες όπως λέει ο ίδιος, προσπάθησαν να του τις φορτώσουν. Μάλιστα, κατηγορείται και για οπλοκατοχή, καθώς πάνω του βρέθηκε ένα… ψαλίδι κοπής υφασμάτων.

Ο 38χρονος παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο το οποίο αναβλήθηκε ενώ υπέβαλε μήνυση εναντίον των αστυνομικών που καταγγέλλει ότι τον χτύπησαν.

Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί αρνούνται ότι τον ξυλοκόπησαν και θα κινηθούν και αυτοί νομικά εναντίον του ενώ όπως λένε, δεν γνωρίζουν πως ο 38χρονος απέκτησε τους μώλωπες που φαίνονται στην καταγγελία του η οποία συνοδεύεται και από φωτογραφίες.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια