Βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο καταγράφει την εγκληματική πράξη Ισραηλινών στρατιωτών που σκότωσαν Παλαιστίνιο και ύστερα τον έσυραν νεκρό με μπουλντόζα.

Νωρίς σήμερα το πρωί, οι Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν δύο νεαρούς Παλαιστίνιους, κοντά στα σύνορα στη νότια Λωρίδα της Γάζας. Κι όταν προσπάθησαν άλλοι Παλαιστίνιοι να μεταφέρουν τα πτώματα τους, οι Ισραηλινοί στρατιώτες τους έδιωξαν με πυροβολισμούς, τραυματίζοντας άλλους τέσσερις. Αμέσως μετά, μια θωρακισμένη ισραηλινή μπουλντόζα έσυρε το πτώμα του 27χρονου Μοχάμαντ Αλ-Νάεμ, και το μετέφερε σε άγνωστο σημείο.

Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες:

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια