Συγκινεί 81χρονος Ιταλός που έκανε καντάδα στη σύζυγό του, η οποία νοσηλεύεται.

Ο Στέφανο Μποζίνι δεν μπορούσε να επισκεφθεί την επί 47 χρόνια σύζυγό του, Κάρλα, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον έλεγχο της διασποράς του κορωνοϊού.

Έτσι, πήγε στην αυλή του νοσοκομείου και της έκανε καντάδα, με το βίντεό του να έχει γίνει πλέον viral.

«Το έκανα για την Κάρλα, για να της δείξω πόσο την αγαπώ και για να την ευχαριστήσω για όσα μου έδωσε. Δεν μπορούσα να τη δω στο νοσοκομείο και έτσι πήγα στην αυλή με το ακορντεόν μου, η καρδιά μου μού είπε να το κάνω. Άκουσε τη μουσική, βγήκε στο παράθυρο και έτσι μπόρεσα να τη δω» αναφέρει ο ίδιος στη Guardian.

Το πρώτο τραγούδι που της έπαιξε, είναι το αγαπημένο της «Spanish Eyes» του Ένγκελμπερτ Χούμπερντινκ.

Η Κάρλα εισήχθη στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ωστόσο, πήρε εξιτήριο μετά από 10 μέρες νοσηλείας.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια