Ένας άνδρας 101 ετών γιατρέυτηκε πλήρως από τον κορονοϊό κι επέστρεψε σπίτι του, όπως δήλωσε και η Γκλόρια Λίζι, αντιδήμαρχος της ιταλικής πόλης Ρίμινι.

Ο υπερήλικας εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα μετά την ένδιεξη του τεστ κι έφυγε υγιέστατος από το νοσοκομείο την Πέμπτη (26/03).

Ο Λίζι δήλωσε ότι η «πραγματικά εξαιρετική ανάκαμψη του έδωσε ελπίδα για το μέλλον».  Έφυγε από το νοσοκομείο με την οικογένειά του και «μας δίδαξε ότι για κανέναν το μέλλον του δεν είναι ξεγραμμένο», συμπλήρωσε η αντιδήμαρχος.

Ο άνρας – που διατήρησε την ανωνυμία του –  γεννήθηκε το 1919, κατά τη διάρκεια της ισπανικής γρίπης, η οποία εκτιμάται ότι έχει σκοτώσει 30 με 50 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

Το Ρίμινι είχε καταγράψει 1,189 περιπτώσεις κοροναϊού από την Πέμπτη, σύμφωνα με το ιταλικό τμήμα πολιτικής προστασίας.

Οι αρχές σε 197 χώρες και εδάφη έχουν αναφέρει περισσότερα από 549.000 νέα κρούσματα κοροναϊού παγκοσμίως.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ένα ζευγάρι από τη Νότια Κορέα, 96 και 100 ετων αντίστοιχα, ανάρρωσαν πλήρως από τον κορονοϊό.

 

Πηγή: CNN 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια