Δεκαπέντε χρόνια είχε να εμφανιστεί στην πλήρους απασχόληση εργασία του ένας εργαζόμενος σε ιταλικό νοσοκομείο ο οποίος τώρα κατηγορείται για απάτη.

Ο άνδρας φέρεται να είχε να εμφανιστεί στο πόστο του στο νοσοκομείο Ciaccio στη νότια πόλη του Κατανζάρο από το 2005.

Πλέον ερευνάται για απάτη, εκβιασμό και κατάχρηση εξουσίας.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο εργαζόμενος φέρεται τα 15 τελευταία χρόνια να είχε λάβει το ποσό των 538.000 ευρώ παρότι δεν είχε δουλέψει ούτε ένα ευρώ από αυτά.

Για την υπόθεση αυτή υπό έρευνα βρίσκονται και έξι διοικητές του νοσοκομείου, σύμφωνα με το BBC.

Οι συλλήψεις ήταν αποτέλεσμα μιας ευρείας αστυνομικής επιχείρησης γύρω από τη συστηματική απουσία και την απάτη στο ιταλικό δημόσιο.

Ο εργαζόμενος ήταν δημόσιος υπάλληλος και σταμάτησε να πηγαίνει στη δουλειά όταν μετατέθηκε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Μάλιστα κατηγορείται ότι απείλησε τη διοικητή του νοσοκομείου προκειμένου να μην συντάξει αναφορά σε βάρος του.

Στη συνέχεια, η διοικητής αυτή η συνταξιοδοτήθηκε ενώ οι διάδοχοί της δεν παρατήρησαν ποτέ την απουσία του.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια