Του Αργύρη Παναγόπουλου (Αυγή)

«Μειώσαμε τους φόρους για 16 εκατ. εργαζόμενους και από την 1η Ιουλίου 16 εκατ. εργαζόμενοι θα έχουν καθαρή αύξηση μισθού, για 4,5 εκατ. εργαζόμενους η καθαρή αύξηση μισθού θα φθάσει από 80 έως 100 ευρώ το μήνα, ενώ για άλλα 11 εκατ. εργαζόμενους το παλιό μπόνους των 80 ευρώ το μήνα θα αυξηθεί στα 100 ευρώ το μήνα», ανακοίνωσε από τις οθόνες της εκπομπής Agora της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης RAI3 ο υπουργός Οικονομικών της Ιταλίας Ρομπέρτο Γκουαλτιέρι του Δημοκρατικού Κόμματος.

«Μειώσαμε τους φόρους κατά 7 δισ. σε μόνιμη βάση», συμπλήρωσε ο Γκουαλτιέρι, υπογραμμίζοντας ότι με το Ταμείο Ανάκαμψης η κυβέρνηση θα προκαλέσει «ένα σεισμό επενδύσεων για την ανάκαμψη της χώρας» με «υψηλά επίπεδα δημοσίων και ιδιωτικών επενδύσεων».

Στόχος μας είναι «να τοποθετήσουμε δίκτυο οπτικής ίνας σε όλη την χώρα, να βελτιώσουμε τις υποδομές, να επενδύσουμε και να χρηματοδοτήσουμε περισσότερα την έρευνα και την Παιδεία, να δράσουμε με τρόπο ώστε οι επενδύσεις να οδηγήσουν σε μεγαλύτερη ανάπτυξη».

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια