Ίσως μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές που είδαμε να κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο ήταν αυτή ενός τρομπετίστα Ιταλού που αποκλεισμένος- όπως όλοι οι συμπατριώτες του λόγω κορωνοιού – προσπάθησε με τη μουσική του να αναπτερώσει το ηθικό. Το τραγούδι που επέλεγε ήταν το Imagine του Τζο Λένον που μιλάει για ένα καλύτερο και ιδανικό κόσμο. Τι πιο πετυχημένο δηλαδή μέσα σε όλο αυτό το τρομακτικό γεγονός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“IMAGINE” John Lennon #Imagine #FlashMob #ArtistiItaliani #Coronavirus #Covid19italia #andratuttobene #Trumpeter #Trumpetmoments #AlbertoAnguzza #SadMoments #CeLaFaremo #Italia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alberto Anguzza Trumpeter (@alberto_anguzza) στις

Αντίστοιχες πρωτοβουλίες  γίνονται καθημερινά τις τελευταίες ημέρες σε πολλές πόλεις της Ιταλίας με τον κόσμο αυθόρμητα να τραγουδά, χορεύει, παίζει μουσική, φωνάζει συνθήματα κ.α

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια