Τη μεγάλη συγκίνηση των χρηστών του Twitter έχει προκαλέσει η χτεσινή ατάκα του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν κατά την ομιλία του στη Βουλή για την απλή αναλογική, είπε πως έχει υπάρξει πολιτικός κρατούμενος σε ηλικία… 6 μηνών.

Ακολούθησε βροχή από σχόλια συμπαράστασης όπως “Je suis Koulis” και “Free Koulis”, ενώ αρκετοί ήταν όσοι ανέτρεξαν στα “δύσκολα χρόνια του Harvard”. Πάμε να δούμε τη συγκίνηση του κόσμου με τιτιβίσματα:

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X