Σέρνοντας τα πόδια σε μια φλεγόμενη πρωτεύουσα, τί είναι καλύτερο: μια ακόμα μπύρα στα κλεφτά ή το τελευταίο στεγασμένο λάιβ για φέτος;

Ο Johnie Thin Trio σε μια τελευταία, ιδρωμένη εμφάνιση, πριν καταλήξει για καλά στις θάλασσες και τις ακτές, ανεβαίνει στο πάντα φιλόξενο πάλκο του After Dark. Αυτή τη φορά με (ακόμη) πιο αυτοσχεδιαστική διάθεση, με όρεξη για παράξενα κουρντίσματα και ξεκουρντίσματα και φίλους από τα παλιά και τα παλιότερα να κλείνουν το μάτι στη μουσική των βάλτων και των βαλτών.

Πέτρος Λαμπρίδης: κοντραμπάσο
Γιάννης Johniethin Μανιάτης: κιθάρες, φωνές, φυσαρμόνικες.
Νίκος Παπαβρανούσης: τύμπανα.
Johnie Thin Trio
Πέμπτη 14 Iουλίου 2016
After Dark, Ιπποκράτους και Διδότου 31
Ώρα έναρξης : 22.30
Είσοδος: 4 ΕΥΡΩ
Τηλ: 2103606460

Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.afterdark.gr/
https://www.facebook.com/events/154799094930705/
https://www.facebook.com/johniethin.blues

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια