Λάβαμε και δημοσιεύουμε τη δήλωση διαμαρτυρίας του Δημήτρη Καραγεωργόπουλου, προέδρου του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ», σχετικά με την επιστολή εργαζομένων των Jumbo για την απεργία της 2ας Φλεβάρη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ» ΤΩΝ JUMBO ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ

Πληροφορήθηκα το περιεχόμενο ανυπόγραφης ανακοίνωσης, υποτίθεται κάποιων «αγνώστων» εργαζομένων….στα Jumbo…οι οποίοι τάχα «καταφέρονται» εναντίον μου και με στολίζουν με χαρακτηρισμούς όπως «κουστουμαρισμένο συνδικαλιστή», «influencer – συνδικαλιστή», «εργοδότη-συνδικαλιστή» και αλλά απαξιωτικά και συκοφαντικά…

Ξετυλίγοντας το κουβάρι και αφού εστάλη άμεσα εξώδικο σε μια σειρά από sites, έφτασα στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο οποίο υποτίθεται ότι εστάλη η επιστολή των «αγνώστων» εργαζομένων. Εκεί, μιλώντας με την αρχισυνταξία, διαπίστωσα ότι επρόκειτο περί ξένης δημοσίευσης και όχι ρεπορτάζ βεβαίως του ΑΜΠΕ, η οποία αναρτήθηκε απευθείας από τον πελάτη τους το «ΠΑΜΕ». Το ΠΑΜΕ λοιπόν συνέταξε μια επιστολή εναντίον μου, την ονόμασε «επιστολή εργαζομένων των Jumbo» και την ανάρτησε ως συνδρομητής στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Σε ότι με αφορά, σέβομαι τον αγώνα που από κοινού δίνουμε διάφορες δυνάμεις του συνδικαλιστικού κινήματος, για την προάσπιση των Κυριακών και κυρίως σέβομαι 90 εργαζόμενους στα Jumbo που είναι μέλη της «ΕΝΩΣΗΣ», τους οποίους ως πρόεδρος εκπροσωπώ σε αυτό τον αγώνα. Δεν θα μπω λοιπόν στη διαδικασία να απαντήσω επί της ουσίας στις αθλιότητες μασκοφόρων του Π.Α.ΜΕ.

Εξάλλου, ότι λένε ή γράφουν για μένα προστίθεται στη δικογραφία της αγωγής που κατέθεσα την περασμένη εβδομάδα κατά των 10 εκλεγμένων της ΔΑΣ (ΠΑΜΕ) στη ΓΣΕΕ. Εφεξής παραπέμπω τους συκοφάντες μου στην από 29.1.2020 αγωγή μου. Κανένας «διάλογος» μαζί τους πλέον. Στη δικαιοσύνη θα αναμετρηθεί πλέον η αλήθεια με το ψέμα.

Υ.Γ. Και κάτι τελευταίο. Θα κυκλοφορώ παντού όπου βρίσκονται εργαζόμενοι. Αυτό δεν θα μου το απαγορέψει κανένας, έστω κι αν υλοποιηθούν (ξανά) οι απειλές ορισμένων που παίρνουν παράωρα τηλέφωνο στο σπίτι μου και πετάνε απειλητικά τρικάκια στην πόρτα του σπιτιού μου.

Δημήτρης Καραγεωργόπουλος
Πρόεδρος Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ»
Μέλος Διοίκησης και Εκπρόσωπος Τύπου ΓΣΕΕ

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια