Την πλήρη υποστήριξη του στο χουντικής έμπνευσης νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις παρείχε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης

“Με ενθουσιασμό θα ψήφιζα το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις” απάντησε σε σχετική ερώτηση συμπληρώνοντας ότι δεν θεωρεί ότι περιορίζεται το δικαίωμα του συνέρχεσθαι προσθέτοντας μάλιστα “δεν μπορούν να διαδηλώσουν στον Μεγάλο Περίπατο”;

Πολιτικά αποτρόπαιο να περιορίζεται ένα συνταγματικό δικαίωμα των πολιτών και κάποιοι με ελαφρότητα να σαρκάζουν. Γιατί μόνο ως σαρκασμός μπορεί να εκληφθεί να προσπαθεί ο Δήμαρχος Αθηναίων να φανεί χρήσιμη η παρέμβαση – φιάσκο στο κέντρο της Αθήνας που καταταλαιπωρεί χιλιάδες πολίτες καθημερινά.

Ξεχειλίζει η υποκρισία από τη κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον Δήμαρχο Αθηναίων και αποκαλύπτεται περίτρανα ότι ο στόχος είναι σαφής και ένας: Ο περιορισμός των διαδηλώσεων, της διαμαρτυρίας, της ελεύθερης έκφρασης διαφωνίας των πολιτών. Ούτε για τα εμπορικά καταστήματα ενδιαφέρονται, ούτε για τα μποτιλιαρίσματα στους δρόμους και την ταλαιπωρία των οδηγών. Μάρτυρας τους…ο “Μεγάλος Περίπατος”.

ΑΥΓΗ

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια