Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν φτάσει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και στο Documento, ο Δημήτρης Λιγνάδης προσέγγιζε προσφυγόπουλα από ΜΚΟ, χωρίς ακόμα να μπορεί να διασταυρωθεί εάν οι πράξεις του «σκηνοθέτη – ηθοποιού» ήταν εν γνώσει των συγκεκριμένων οργανώσεων.

Κατά τις πληροφορίες, αξιοποιώντας το προφίλ του δήθεν φιλεύσπλαχνου καλλιτέχνη που νοιάζεται για τα κατατρεγμένα παιδιά, ο Δ. Λιγνάδης είχε προσεγγίσει ΜΚΟ μέσω των οποίων απέκτησε επαφή με προσφυγόπουλα. Η μία οργάνωση είναι ευρέως γνωστή, γεγονός που δεν ισχύει και για τη δεύτερη. Μάλιστα, μία εξ αυτών φέρεται να συνδέεται με το πρωθυπουργικό περιβάλλον.

Επιπλέον, στη μήνυση που κατατέθηκε το πρωί της Παρασκευής εναντίον του, ο καταγγέλλων υποστηρίζει επισήμως πως «αρεσκόταν να συναναστρέφεται με νεαρά αγόρια κυρίως αλλοδαπά» στην πλατεία Μεταξουργείου, λέγοντάς τους πως «αναζητούσε νεαρά άτομα με ταλέντο για να τα προωθήσει στον καλλιτεχνικό χώρο».

*Από το Κουτί της Πανδώρας

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]