Ένας ακόμη άνθρωπος, μέσα σε λίγες ώρες, ένας 67χρονος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων σε τρεις. Πριν από λίγο είχε ανακοινωθεί και το δεύτερο θύμα, ένας 90χρονος που νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για 67χρονο στη Ζάκυνθο που είχε έρθει σε επαφή με άτομα από το γκρουπ που είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους, και τα οποία αφέθηκαν από τον ΕΟΔΥ να κυκλοφορούν χωρίς κάνενα μέτρο προφύλαξης, καθώς ο αρμόδιος οργανισμός δεν ενεργοποίησε τη διαδικασία ελέγχου επειδή δεν είχαν ταξιδέψει στην Ιταλία.

*Από το tvxs.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια