Με τη νίκη του Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές, η γερουσιαστής της Καλιφόρνια Κάμαλα Χάρις γίνεται η πρώτη γυναίκα αλλά και αφροαμερικανή που αναλαμβάνει την αντιπροεδρία των ΗΠΑ.

Μετά τον πρώτο αφροαμερικανό πρόεδρο Ομπάμα, η Χάρις έρχεται να γράψει ιστορία στις ΗΠΑ και να γίνει η πρώτη γυναίκα, αφροαμερικανή αλλά και με ασιατικές ρίζες αντιπρόεδρος.

Η Χάρις είναι η κόρη μεταναστών από την Ινδία και την Τζαμάικα. Είναι γερουσιαστής της Καλιφόρνιας από το 2017 και προηγουμένως υπηρέτησε ως 32η γενική εισαγγελέας της Καλιφόρνιας, από το 2011 έως το 2017, και ως εισαγγελέας του Σαν Φρανσίσκο, από το 2004 έως το 2011.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια